Om oss

Sjølystklinikken er en nystartet fysioterapiklinikk innen bydel Ullern som holder til i nye delikate lokaler i Drammensveien 211 på Sjølyst.

Klinikken består av terapeuter med kommunalt tilskudd og med lang fartstid og bred erfaring med drift av privat praksis både på Smestad Fysikalske Institutt og Vika Fysikalske Institutt.

Våre terapeuter tilbyr fysioterapi, osteopati og akupunktur.

Beboere i bydel Ullern blir prioritert.

Hvem er vi

Johanne Evers

Ferdig utdannet fysioterapeut i 2002 og osteopat i 2008.

Johanne jobber bredt med de fleste typer fysioterapipasienter med alt fra nevrologiske problemer, psykisk utviklingshemmede, gravide og ortopedi til mer diffuse plager uten bekreftede diagnoser.

Har kommunalt tilskudd og bruker aktiv behandling i treningssal og på benk, for det meste individuelt.

Har tidligere jobbet ved Smestad Fysikalske Institutt 2010-2020, samt jobbet som fysioterapeut ved Klinikk For Helse og som osteopat ved Vika Fysikalske.

Ingfrid Kalleli

Ferdig utdannet fysioterapeut i 2001 og akupunktør i 2009.

Har kommunalt tilskudd og behandler primært pasienter med artrose og andre lidelser i hofte, skulder og kne. Det innebærer oftest aktiv rehabilitering i forbindelse med operasjoner, eller for å forhindre/utsette kirurgi. Tilbyr også trygg nålebehandling for smertelindring innen muskel og skjelettlidelser. 

Sertifisert AktivA-fysioterapeut (Aktiv med Artrose).

Ingfrid har 15 års erfaring fra privat praksis og har tidligere jobbet på Kirurgisk Avdeling - Ullevål Universitetssykehus, Vika Fysikalske Institutt og Ullern Fysioterapi.